Ons bedrijf
Wij zijn Banierhuis!

Wij zijn: Adelheid, Arjan, Barry, Bas, nog een Bas, Berry, Boudewijn, Cem, Daniel, Devin, Dave, Frederick, Hasan, Henk-Jan, Henri, Hidde, Jan, nog een Jan, Jan Willem, Jeroen, Johan, Joost, Karel, Kees, Khalil, Lida, Maarten, Marcel, Marc, Michel, Martijn, Nick, Nico, Niek, Patrick, Paul, Peter, Petra, Rick, Rik, Robert, Roy, Ruud, Sem, Siem, Sjoerd, Sven, Theo, Tim, Thijs, Wessel en nog een Wessel, Wiebe, Yussif en Xander. 
Samen zijn we met veel passie bezig met alles wat nodig is om onze klanten lekker te laten fietsen.

Met onze 7 vestigingen, een logistiek centrum en een webwinkel in de regio Utrecht zijn we de grootste fietsspecialist van Midden-Nederland en staan we met passie, vertrouwen en fietsplezier voor je klaar.

Waarom ook een webwinkel?

De wereld blijft veranderen en na 87 jaar bestaan, een fietsfabriek en 7 winkels in de regio Midden-Nederland te hebben opgezet, zien we grote mogelijkheden om de ‘optelling’ van die winkels groter te laten zijn dan ‘7’. Hoe je dat doet? Door een wereldwijde etalage te maken van alles wat we te bieden hebben. Verkopen via internet is daarbij niet het enige doel.

Ons verschil zit ‘m in lenigheid…

Vast ja, 87 jaar en lenigheid....


Ja! … onze mix van de verschillende generaties met vakman/vrouw-schap en de passie voor fietsen, geven ons een voorsprong die niet makkelijk in te halen is en ons zeker niet uit balans brengt.

Waar zitten we?

We zijn dus niet virtueel, we bestaan echt. En dat doen we vanuit ons logistiek centrum in Nieuwegein. Alle onlineprocessen over de verschillende locaties worden vanuit dit punt gevolgd. Bij alle aankopen kun je dus ook eerst een proefrit maken vanuit één van onze filialen. Daarna kun je in je eigen tijd een keus maken en je fiets bestellen via internet.

Dat doen we op 8 plekken tegelijk en daarmee worden we koninklijk, daar dromen we van.